Миколаїв знову під обстрілом / фото t.me/senkevichonline

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив про нові "прильоти" в місті.

Про це він повідомив у Telegram.

"Прильоти касетних снарядів в одному з районів Миколаєва. Є постраждалі. На місце вже виїхали швидкі", - зазначив Сєнкевич.

Відео дня

За словами голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, росіяни вдарили поруч із зупинкою громадського транспорту. Відомо про щонайменше 5 загиблих та 7 поранених. За його словами, станом на 10:30 повідомлялось, що 12 людей "лежить на землі". На місце поїхали "швидкі".

"На даний момент відомо про 7 поранених та вже 5 загиблих", - зазначив Кім, інформуючи про отриману нову інформацію.

"Судячи зі всього, у зв'язку з успіхами ЗСУ на півдні, орки змінили тактику. Вчора під час некомендантської години поцілили в спальний район міста, внаслідок чого зруйновано багато будинків. Там немає навіть натяків на воєнний об'єкт. Сьогодні обстріляли інший район… Будьте дуже обережні. Тому що і вчора, і сьогодні вони обстрілюють місто вдень, коли всі люди займаються своїми справами", - наголосив голова ОВА.

Як повідомляв УНІАН, вчора ввечері ворог також обстріляв Миколаїв. Влучання були у подвір’я приватних житлових будинків. Внаслідок чого зруйновано три будівлі. Значні пошкодження отримали сусідні будинки. Також пошкоджено пункт видачі гуманітарної допомоги. Попередньо, троє осіб зазнали поранень.