За 22 березня ЗСУ знищили 660 російських окупантів / фото t.me/V_Zelenskiy_official

За 23 березня українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

"Українська авіація за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 4 БпЛА різних типів", - повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

У Генштабі також наголосили, що підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили пункт управління, район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, зенітно-ракетний комплекс та два склади пально-мастильних матеріалів.

Відео дня

Що стосується окупантів, то росіяни за добу завдали 37 авіаційних та чотири ракетних удари по території України, один з яких - по Краматорську. Ще ворог здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

"Ймовірність завдання ракетних ударів залишається досить високою по всій території України", - наголосили у Генштабі.

Втрати Росії на 23 березня - дані Генштабу ЗСУ

Як писав УНІАН, загальні бойові втрати Росії з 24 лютого 2022 року орієнтовно склали близько 168 тисяч 150 чоловік особового складу.

Також РФ втратила: танків - 3 тис. 570; бойових броньованих машин - 6 тис. 898; артилерійських систем - 2 тис. 608; РСЗВ - 511.