Петро Андрющенко розповів про свіжі російські втрати / колаж УНІАН з фото Emerging Europe і скріншоту

Втрати ворога на 24 квітня 2024 року в Україні зросли. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про влучання по місцю базування російських офіцерів.

Про це він написав у Telegram. "1:20 годна. Сьогодні. Шість влучань в с. Бабах-Тарама по базуванню окупантів. На зараз відомо про одного 200-го окупанта та не менш 15 поранених. Всі - особи офіцерського складу", - зазначив він.

Він додав, що непрямими наслідками цього удару є те, що окупантів терміново передислокують з території ферм та складів Мангушський та Нікольскої частин району у лісосмуги. Таким чином ворог хоче запобігти новим влучанням, як зауважив Андрющенко, "толстых ракет" (назва Storm Shadow серед окупантів)".

Відео дня

Згодом Андрющенко доповнив інформацію про наслідки "бавовни", повідомивши про збільшення числа ліквідованих офіцерів окупаційних військ.

"Кількість влучань не менш десяти. Основне місце ураження - 46.894767, 37.089086. Кількість загиблих - вже сім. Кількість поранених - не менше 20 загалом (разом з щасливо померлими)", - зазначив він. Радник мера підтвердив, що всі знищені та поранені - "офіцери, солдатня там не квартирується".

Важливі новини про втрати Росії на 24 квітня - що треба знати

Як повідомляв УНІАН, два дні тому, 22 квітня, увечері в окупованому російськими загарбниками Маріуполі виникла масштабна пожежа. Тоді Петро Андрющенко прокоментував це, зазначивши, що "не грім, та одразу раптом щось запало - під зливою з градом". За його словами, окупант каже "не приліт", але ви зрозуміли". За інформацією Андрющенка, пожежа була на лівобережжі, і її могло бачити все місто.

Перед тим Андрющенко повідомляв, що у місті пролунали гучні вибухи на металургійному комбінаті ім. Ілліча. За його даними, внаслідок удару було уражено російський пункт управління. Згодом радник мера повідомив, що окупанти передислокували техніку - тепер її залишають на подвір'ях.

Як відомо, російські війська захопили Маріуполь навесні 2022 року.

Українські воїни активно протистоять супротивнику, РФ зазнала величезних втрат у живій силі. Загальні втрати ворога на 24 квітня 2024 року вже становлять приблизно 461 940 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: