В окупованому Бердянську знищили організатора катівні / скріншот

У неділю, 5 травня, близько 09:40 у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвався автомобіль Ford Kuga, що належав організатору катівень Євгену Ананьєвському, повідомляє Головне управління розвідки міноборони України.

Зазначається. що внаслідок підриву причетного до тортур над українськими полоненими ліквідовано.

За даними ГУР, Ананьєвський - один з організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77, де він обіймав свою окупаційну посаду.

В управлінні нагадали, що за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата.

Євгена Ананьєвського ліквідовано - відео

У Бердянську підірвали колаборанта - що повідомлялося

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН із посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, у Бердянську підірвали машину колаборанта, співробітника виправної колонії. За офіційною версією слідства Росії, 5 травня 2024 року невідомий заклав саморобний вибуховий пристрій під транспортний засіб колаборанта, від отриманих травм "потерпілий" помер на місці події".

Гучні операції ГУР із ліквідації зрадників України

У грудні 2023 року в РФ було знайдено мертвим зрадника-втікача, колишнього нардепа ВРУ Іллю Киву. Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов підтвердив, що "Кива - все", додавши, що "така доля спіткає інших зрадників України, а також муртадів путінського режиму".

Вас також можуть зацікавити новини: