Ракета Калібр / Міноборони Російської Федерації / Facebook

Зафіксовані ймовірні пуски російських крилатих ракет "Калібр" з Чорного моря. У ряді областей України оголосили повітряну тривогу.

Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Повітряних сил Збройних сил України. Ракетна небезпека для Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Кіровоградської, Черкаської, Донецької, Харківської, Полтавської та Сумської областей.

"Зафіксовано імовірні пуски крилатих ракет "Калібр" з Чорного моря. Залишайтесь в укритті!" - написали вони о 03:59.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 05:00: Відбій ракетної небезпеки по областях. Запорізька, Херсонська та Миколаївська області - активність російської тактичної авіації на південно-східному напрямку.

Оновлено о 04:43: Тривога лунає у Києві. Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що вона пов'язана з пусками крилатих ракет з акваторії Чорного моря. "Попередньо, здійснено пуски ракет типу  "Калібр". Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги", - зазначив він.

Оновлено о 04:32: Група ракет прямують в напрямку Миргорода. Чернігівська область - ракетна небезпека, додають військові.

Також тривогу оголосили у Київській, Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Рівненській та Тернопільській областях.

Оновлено о 04:26: Полтавська, Дніпропетровська області - перебувайте в укритті, наголошують ПС ЗСУ.

Оновлено о 04:25: У Дніпропетровській області працює протиповітряна оборона. 

Оновлено о 04:15: Житомирська, Вінницька, Київська області - ракетна небезпека. "Дніпропетровська область - перебувайте в укритті", - закликають у Повітряних силах.

Вас також можуть зацікавити новини: