Зеки зі "Шторм Z" записали відеозвернення до Пригожина / скріншот

Воюючі в Україні російські зеки зі "Шторм Z", які підтримали ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина у намірі дійти до Москви, записали відеозвернення.

Найманці розлютилися на те, що Пригожин здав назад, і присоромили його за цю "підставу".

"Весь "Шторм Z" за тебе готовий був горою йти, і не тільки "Шторм Z", і твої пацани, а ти кудись зрулив. Нас тут командири гноблять, гасять. Так взагалі не робиться... Ти, виходить, нелюд, шестюга, більше тебе ніяк назвати не можна. Якщо це не так - покажи своє мужицьке", - заявив на відео один із зеків.

Інший зек на відео сказав, що "хороші люди це просто так не залишать":

"Ти підставив нас і своїх хлопців... Ми надали тобі підтримку, а зараз що? Нам вже обіцяють "хороше життя", думаю, так само, як і твоїм пацанам".

Заколот Пригожина - що повідомлялося

Нагадаємо, 24 червня ватажок ПВК "Вагнер" Пригожин направив свої війська на Москву, вимагаючи зустрічі з міністром оборони РФ Шойгу після удару по його найманцях в Україні.

Увечері того ж дня стало відомо, що з Пригожиним провів переговори Олександр Лукашенко, і він розгорнув війська.

Прес-секретар кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що досягнута домовленість, і кримінальну справу про збройний заколот проти ватажка Пригожина буде припинено, найманці ПВК "Вагнер" підуть у свої польові табори, а сам Пригожин поїде до Білорусі.