Точним пострілом артилеристи підбили танк ворога / скріншот

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав відео ефектної роботи українських артилеристів, які успішно знищують окупантів на передовій.

"Нищівне вогневе ураження противника здійснили артилеристи 45-ї окремої артилерійської бригади ЗС України за результатами розвідки цілей, яку провели воїни 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка", – йдеться в повідомленні.

На опублікованих кадрах видно, як українські артилеристи точним пострілом знищують російський танк Т-80.

Ситуація на фронті

У Міністерстві оборони України сьогодні заявили, що на всьому фронті воєнна ініціатива перейшла в руки української армії. За словами заступника Міністра оборони Володимира Гаврилова, росіяни спробували в районі Куп'янська переламати ситуацію, але спроба не вдалася – ЗСУ продовжують утримувати ініціативу.

Сьогодні на фронті в Запорізькій області четверо російських пропагандистів потрапити під артилерійський обстріл. В результаті один загинув, ще троє отримали поранення. Як заявили в Міністерстві оборони РФ, пропагандисти приїхали знімати репортаж про застосування Україною касетних боєприпасів і в підсумку потрапили під удар саме цими боєприпасами.

Вас також можуть зацікавити новини: