Названо потужні результати роботи ЗСУ за добу / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Минулої доби авіація Сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. 

Як повідомляється у ранковому зведенні Генерального штабу, минулої доби українські воїни результативно відпрацювали й по повітряних цілях.

"Протягом минулої доби наші воїни також знищил  3 ворожі ударні БпЛА типу "Shahed" та 1 розвідувальний дрон типу "Орлан-10", - йдеться у зведенні.

Відео дня

Разом з тим, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження живої сили, 4 склади боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби, 4 артилерійських підрозділи на вогневих позиціях та ще 4 важливі цілі противника.

Втрати Росії в Україні - актуальне

За останніми даними, загальні бойові втрати противника з 24 лютого 2022 року становлять близько 204 тис. 760 осіб. 

Крім того, ватажок "Вагнера" Євген Пригожин визнав, що російська армія несе величезні втрати в Україні - значно більше, ніж в Афганістані.

За його словами, у Бахмуті ліквідовано порівну зеків-найманців та кадрових "вагнерівців" - разом нібито 20 тисяч трупів. Для того, щоб ця інформація не спричинила вибух у російському суспільстві, ватажок "Вагнера" відразу збрехав, що втрати ЗСУ нібито у кілька разів вищі.

Вас також можуть зацікавити новини: