Abrams - основний бойовий танк США / armyrecognition.com

Деталі для американських танків M1A1 Abrams будуть друкувати за допомогою 3D-принтера.

Про це повідомляє Naked Science.

На озброєнні Корпусу морської піхоти США знаходиться щонайменше 400 танків M1A1. Корпус морської піхоти запропонував сучасне рішення для підтримки боєздатності своїх основних бойових танків - використання 3D-друку.

Відео дня

Читайте такожУ Польщі побудують сховище для військової техніки США

Мова йде щодо імпеллерів, які забезпечують нормальну роботу газотурбінних двигунів танків Abrams.

Корпус морської піхоти планує використовувати створені з використанням 3D-друку імпеллери, коли оригінальна деталь стає непридатною, а отримати своєчасно нову запчастину немає можливості.

Abrams - основний бойовий танк США. З 1980 року було випущено понад десять тисяч Abrams. Частина з них отримала комплекси активного захисту (КАЗ), здатні підвищувати виживаність на полі бою у декілька разів.

Як повідомляв УНІАН, Польща готова заплатити 2 мільярди доларів, щоб США розмістили на її території військову базу. Зараз в Польщі перебуває в 3,5 тисячі американських військовослужбовців танкової бригади на ротаційній основі в рамках операції Atlantic Resolve. У їх розпорядженні - 400 гусеничних машин, 900 одиниць колісної техніки, серед яких 87 танків Abrams і 18 самохідних 155-міліметрових гаубиць Paladin.