На Закарпатті відбудуться антитерористичні навчання / фото УНІАН

9 жовтня в Ужгороді відбудуться антитерористичні навчання.

Про це повідомляє Управління СБУ в Закарпатській області.

"Підрозділи суб’єктів боротьби з тероризмом відпрацьовуватимуть заходи із припинення умовного терористичного акту в Закарпатському апеляційному суді", - йдеться у повідомлення.

Відео дня

Як зазначається, у тренуваннях візьмуть участь підрозділи СБУ, Збройних Сил, Нацгвардії, Нацполіції, Державної прикордонної та надзвичайної служб, Держспецзв’язку, Служби судової охорони, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

"Навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів і пішоходів на вулицях Братів Бращайків, Олександра Довженка, Івана Крилова, Юлія Ставровського-Попрадова (колишня Маяковського), Небесної Сотні, Ференца Ракоці, набережній Незалежності.

Читайте також"Стримуючий фактор": Хомчак пояснив важливість участі НАТО у навчаннях в Україні

Містян просять належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.

"Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства", - наголошують в відомстві.

Вас також можуть зацікавити інші новини: