Навчання пройшли біля адмінмежі окупованого Криму \ zsu.gov.ua

Розрахунки протиповітряної оборони (ППО), що виконують бойові завдання на межі з тимчасово окупованою територією Кримського півострова, здійснили розпізнавання повітряних об'єктів умовного противника та його знищення.

Читайте також"Може забезпечити великі втрати агресора": в Україні похвалилися ракетним комплексом "Вільха"Про це повідомляє прес-служба Збройних сил. “За задумом комплексного навчання, чергові розрахунки протиповітряних сил виявили зліт з території противника безпілотних літальних апаратів і передали координати цілей на командний пункт угрупування військ. Для знищення противника було залучено визначені сили та засоби. Крім того, з метою придушення подальших спроб противника щодо ведення розвідки, задля знищення пунктів його дислокації, до навчань залучили підрозділ реактивних систем залпового вогню “Смерч”, - розповів командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Для знищення противника було залучено визначені сили та засоби \ zsu.gov.ua

За його словами, в ході навчань воїни-артилеристи відпрацювали кілька десятків навчально-бойових вправ. Зокрема, здійснили марш, вдосконалили взаємодію з підрозділами артилерійської розвідки, обладнали позиції для пускових установок, а також відпрацювали оперативну їх зміну.

Відео дня

Своєю чергою, військовослужбовці зенітно-ракетного дивізіону провели моніторинг повітряної обстановки та здійснили розпізнавання повітряних об'єктів умовного противника.

Військовослужбовці зенітно-ракетного дивізіону провели моніторинг повітряної обстановки \ zsu.gov.ua

“Визначивши координати й висоти, особовий склад розрахунків зенітно-ракетних комплексів “Оса-АКМ” здійснив знищення повітряних цілей. Крім того, зенітники організували оборону комплексів і маскування вогневих позицій”, - підсумував командувач ОС.

В ході навчань воїни-артилеристи відпрацювали кілька десятків навчально-бойових вправ \ zsu.gov.ua

Вас також можуть зацікавити новини