REUTERS

У російському Кемерово поліція знайшла живими п'ятьох громадян, раніше заявлених як зниклі безвісти при пожежі в торговому центрі «Зимова вишня».

Про це повідомляє ГУ МВС РФ по Кемеровській області. Зазначається, що "ті, хто вижили" не перебували в ТЦ під час пожежі.

Читайте також"Дочка дзвонила мені, а я нічого не міг зробити": родичі загиблих розповіли про страшну трагедію в Кемерові

Відео дня

«До теперішнього моменту поліцейські в ході оперативно-розшукових заходів знайшли живими 5 з 64 громадян, раніше заявлених як зниклі безвісти : трьох неповнолітніх, дівчину і хлопця. Як з'ясувалося, вони не перебували на місці трагедії», - зазначено в повідомленні обласного управління МВС в Кемерово.

Як повідомляв УНІАН, пожежа у чотириповерховому торговому центрі в Кемерово стався в неділю. За останніми даними, загинули 56 осіб, чимало рахуються зниклими безвісти. У лікарнях залишаються десять осіб, у більшості з них отруєння чадним газом. У справі про пожежу затримали чотирьох осіб.

За попередніми даними, в торговому центрі не спрацювала пожежна сигналізація і не проводилася організована евакуація відвідувачів та співробітників.