REUTERS

Фрагменти тіл загиблих в авіакатастрофі Ан-148 пролежали на полі в Підмосков'ї два місяці, тому що вони були приховані півтораметровим шаром снігу.

Про це повідомляє РБК, посилаючись на джерела в МНС і Слідчому комітеті РФ.

Зазначається, що в момент падіння літака товщина снігового покриву становила близько півтора метра. "Виїзд на місце аварії був запланований, хоча спочатку було ясно, що не вийде зібрати останки загиблих", — додав співрозмовник видання.

Відео дня

Читайте також"Все, пи***ць": опублікована розшифровка розмови пілотів Ан-148 перед авіакатастрофою, яка забрала життя 71 людини

Що стосується частин повітряного судна, то нові знахідки не вплинуть на основну версію катастрофи, зазначив він.

СК РФ заявив, що 10 квітня відновлено огляд місця події, а на території цілодобово чергують поліцейські.

Напередодні, 9 квітня, донька однієї з жертв катастрофи Юлія Синіцина розповіла, що на місці аварії через два місяці після катастрофи лежать останки загиблих. У зв'язку з цим Синіцина записала відеозвернення до президента Володимира Путіна з проханням оточити місце події.

Як повідомлялося, вранці 10 квітня в село Степанівське Московської області, де 11 лютого розбився Ан-148 "Саратовских авіаліній", прибуло додаткове угруповання рятувальників для повторного обстеження місця аварії літака Ан-148.

11 лютого в Підмосков'ї розбився пасажирський літак Ан-148 авіакомпанії "Саратовські авіалінії". На борту літака, що виконував рейс з Москви в Орськ, перебувала 71 людина (65 пасажирів, у тому числі троє дітей, і шість членів екіпажу). В результаті авіакатастрофи ніхто не вижив. У МЗС України повідомили, що громадян України не було на борту Ан-148.