Кім Кардашян і Каньє Уест / REUTERS

Під час судового процесу над членами російської мафії в Брукліні (Нью-Йорк) рекетира Леоніда «Ленні» Гершмана впізнали за кросівками.

Про це повідомляє New York Post. Згідно показань свідка звинувачення Рената Юсуфова, він впізнав підозрюваного з фотографії, на якій він був зображений у високих кросівках з лімітованої колекції adidas Yeezy Boost 750 OG, створених спільно з репером Каньє Вестом, який є чоловіком відомої світської левиці Кім Кардашьян.

Читайте такожЕкс-помічниця Піскуна купила будинок Кім Кардашян за майже $18 мільйонів по сусідству з Илоном Маском (відео)

Відео дня

Ця модель з сірої замші на рифленій підошві вартістю 1500 доларів виходила малим накладом і була в продажу тільки в 2016 році. Цей факт допоміг ідентифікувати час, коли був зроблений знімок, і викрити Гершмана, який звинувачується у вимаганні, азартних іграх, лихварстві і торгівлі наркотиками на Брайтон-Біч і Коні-Айленді.

Шанувальники висміяли начерки кросівок, зроблені американським репером і дизайнером Каньє Вестом і опубліковані ним у своєму Twitter. Мова йде про нові моделі Yeezy Boost 700 Wave Runner, Yeezy Boost 350 і Yeezy 500, які Вест планує випустити в 2019 році. Користувачам Twitter не сподобалася техніка виконання ескізів, і вони розкритикували їх в соцмережі, називаючи «дитячими».

#yeezyboost750 #yeezyboost750og

A post shared by kickzoftomorrow (@kickzoftomorrow) on