Ілюстрація / REUTERS

Під час перестрілки у центрі австрійської столиці Відня, яка сталася в п'ятницю, 21 грудня, загинув член мафіозного клану з Чорногорії Володимир Роганович.

Про це повідомляє австрійська газета Kurier.at.

"Слід веде до двох найбільших кланів чорногорського міста Котор. Згідно багатьом медіа, жертвою став Володимир Роганович, член "клану Ковачіан", - повідомляють журналісти.

Відео дня

За інформацією видання, в 2009 році Рогановича засудили за вбивство ватажка іншого конкуруючого клану, а в 2017 в Белграді його посадили на вісім місяців до в'язниці за підробку документів.

Читайте такожКількість загиблих через теракт у Страсбурзі зросла до п'яти людей

Другим потерпілим, який отримав важкі поранення під час перестрілки, виявився 22-річний Стефан В. з чорногорського міста Нікшич. За даними свідків, вони бачили злочинця і його жертв разом за обідом, в ході якого сталася сварка. Імовірно, мова йде про розбірки двох злочинних кланів з чорногорського міста Котор.

Зазначається, що "клан Ковачіан" воює в останні роки з іншим кланом. У 2016 році в ході цієї війни тільки протягом одного місяця було ліквідовано 8 осіб, а ще 4 отримали поранення.

Як повідомляв УНІАН, в центрі Відня навпроти ресторану Figlmüller сталася стрілянина, в результаті чого щонайменше одна людина загинула і одна отримала поранення.