Популярне американське шоу висміяло Трампа / фото flickr.com/Matt Johnson

Новини про те, що ФБР перевіряли, чи часом Дональд Трамп не таємний агент Кремля, викликали не лише занепокоєння американців, а й стали приводом для насмішок.

Ведучий популярного в США телешоу The Late Show with Stephen Colbert пожартував, що нічого таємного у роботі американського президента на Кремль немає. І взагалі, Трамп і Володимир Путін вже кілька років «заграють один з одним під столом».

«В ФБР також спробували перевірити, чи Трамп свідомо працював на Росію, чи неумисно потрапив під вплив Москви. Окей, а це вже дещо з папки з анекдотами. Наш президент можливо не шпигував для Росії, а був її безвольною маріонеткою. І ми дізнаємося про це сьогодні в нашому ігровому шоу «Злий чи дурний». Вітаємо в передачі «Злий чи дурний»! В будь-якому випадку Америка виграє знищення НАТО, кінець західної демократії у нинішньому вигляді і довічну доставку впливу Росії плюс стіл зі стільцями від Broyhill», - жартував Стівен Колбер.

Читайте такожУ Конгресі США проведуть слухання щодо зустрічей Трампа з Путіним

Він також звернув увагу на інформацію Washington Post про те, що Трамп, виявляється, приховав від власної ж команди інформацію про всі свої розмови з Путіним за два роки.

«Через те, що Трамп не розповів своїм же людям, що він сказав Путіну, їм довелося читати звіти розвідуправлінь США, які відстежували реакцію в Кремлі. Окей, народ, у нас тут записки Кремля. Тепер треба лише з’ясувати, хто цей «золотий агент Придурок». А ще що це за операція під назвою «Найлегше, що нам доводилося робити», - сміявся ведучий шоу.

Коли журналісти почали запитувати прямо американського президента про те, чи не працює він часом на Росію, Трамп почав ухилятися і говорити лише про те, що його такі питання ображають.

«А не пробував просто відповісти: «Ні»? Або хоча б «Нет»?», - запропонував Колбер.

Дивіться цей епізод The Late Show with Stephen Colbert з перекладом УНІАН українською мовою.