фото Rebecca Zisser/Axios

Президент США Дональд Трамп не любить планувати, і щоб показати свою точку зору щодо цього питання, а також безглуздість стратегічного планування він цитував колишнього абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Майка Тайсона.

Як розповідає видання Axios, одного разу радник Трампа намагався переконати американського лідера розглянути стратегічний план, президент США замість цього розповів "історію про свого друга" Майка Тайсона.

«У всіх є план, поки вони не отримають удар по зубам», — передає Axios слова Трампа, який повторив відому цитату Тайсона.

Відео дня

Анонімний радник Трампа в бесіді з виданням підкреслив, що президент США не з тих, хто любить плани.

«Є ворожість до планування, бажання вступити в бої, які до нас не мають ніякого відношення», — сказало джерело.

Читайте такожТрамп замовив фастфуд на прийом у Білому домі через шатдаун (фото, відео)

Трамп використав цитату Тайсона як доказ того, що детальні стратегічні плани безглузді, йдеться в матеріалі. Радник також навів такі слова Трампа: «Ми просто повинні битися кожен день, саме так ми й переможемо. Ми можемо все спланувати, але все зміниться».

Друге джерело Axios — високопоставлений чиновник адміністрації Трампа підтвердив, що американський лідер цитував Тайсона, щоб пояснити свою точку зору щодо безглуздості планування.

Третій високопоставлений чиновник підкреслив, що приклад з Тайсоном не зовсім показовий. За його словами, незважаючи на те, що Трамп особисто не любить обговорювати плани, йому подобається знати, що план існує.