Майк Помпео / REUTERS

У Кремлі не виключають, що президент РФ Володимир Путін прийме держсекретаря США Майка Помпео після його переговорів з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Сочі 14 травня.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Читайте такожПомпео в останній момент скасував візит до Берліна, де планувалося обговорення України

Відео дня

«Між Помпео і Лавровим заплановані переговори, і Міністерство закордонних справ Росії про це вже зробило відповідну заяву. Це головне, що заплановано у Помпео в Сочі. А вже за підсумками цих переговорів глав дипломатичних відомств, ми не виключаємо, що Помпео буде прийнятий президентом Росії», - сказав Пєсков.

Він підкреслив, що чітких домовленостей щодо зустрічі глав РФ і США немає, але у Москви і Вашингтону є розуміння необхідності продовження діалогу на різних рівнях.

«Ні, до цього часу якихось розмов про наступну зустріч не велося. Є взаємне розуміння доцільності продовження діалогу на різних рівнях, але якихось більш-менш чітких домовленостей наразі немає», - сказав Пєсков.

Як повідомляв УНІАН, Помпео в ході зустрічі з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим підкреслив, що російське втручання у майбутні вибори в США буде неприпустимим.