Джуліані і Трамп / REUTERS

Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані недавно зустрівся в Нью-Йорку з колишнім українським дипломатом Андрієм Теліженко, який раніше заявляв про втручання України в американські вибори на боці Гілларі Клінтон.

Читайте такожWashington Post: Україна - не іграшка для Трампа і його оточення

"Теліженко був у Вашингтоні, він приїхав в Нью-Йорк, і ми провели більшу частину дня разом", - сказав Джуліані Washington Post.

Відео дня

Разом з тим Джуліані ухильно відповів на питання про те, які питання він обговорював з Теліженком. "Коли мені буде що сказати, я це скажу", - підкреслив адвокат Трампа.

Крім того, сам Теліженко підтвердив Washington Post свою зустріч з Джуліані, заявивши: "Ми говорили про американо-українські стосунки і політику у Вашингтоні та Україні".

Видання зазначає, що зустріч пов'язана з наміром Трампа довести, що демократи працювали з офіційним Києвом під час виборів 2016 року проти екс-глави передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта.

Як повідомляв УНІАН, раніше Джуліані заявляв, що нового главу української держави оточують вороги Сполучених Штатів і особисто Трампа.