REUTERS

Про це з посиланням на власні джерела у поліції передає видання The Sunday Express, повідомляє Espreso.tv.

“Команда наших експертів перевірила його комп’ютер, і отримана нами інформація доводить, що пілот шукав в інтернеті «темну сторону» мережевого життя, серед якої сайти з гомосексуальною порнографією, темою суїциду і сексуальних збочень”, - заявило джерело в поліції Дюссельдорфа.

Також стало відомо, що на попередньому місці роботи в якості бортпровідника за Любіца закріпилося прізвисько Томатний Енді - німецький евфемізм для прихованих гомосексуалістів, зазначає видання.

Відео дня

Читайте такожНімецька газета опублікувала стенограму запису "чорної скриньки" аеробуса A320

За словами близьких другого пілота, він мав проблеми зі своєю сексуальною орієнтацією. Торік він налякав свою дівчину висловлюваннями, які показували заплутаний і нездоровий стан його свідомості.

Літак Airbus A-320 німецького лоукостера Germanwings, що летів з Барселони в Дюссельдорф, розбився 24 березня на півдні Франції. На борту лайнера перебували 150 осіб, у тому числі шість членів екіпажу. Всі вони загинули.

Згідно з попередніми результатами розслідування авіакатастрофи, коли командир екіпажу на кілька хвилин залишив кабіну, другий пілот Андреас Любіц зачинився в ній, а потім навмисно направив лайнер вниз.