Ілюстрація REUTERS

Уряд Іспанії через коронавірус вирішив продовжити режим надзвичайної ситуації, що закінчується в кінці березня, до 15 квітня.

Читайте такожІталія через коронавірус закриє все виробництво, крім необхідного

Іспанцям заборонено виходити з дому, за винятком роботи, покупок продуктів харчування або випадків форс-мажору.

Відео дня

Закриті всі ресторани, бари, готелі, школи та університети, а також торгові точки, крім продуктових.

Фотокореспонденти Reuters поєднали світлини країни до карантину, на яких вирує життя, гуляють туристи, люди вечеряють у ресторанах, з порожніми вулицями зараз.

Нагадаємо, в Іспанії від коронавірусу померли понад 2 тис. осіб. За даними Міністерства охорони здоров'я, за останню добу в країні померли 426 осіб. Всього у цій країні зареєстровано 33 тис. 89 випадків інфікування коронавірусом.

Раніше УНІАН підготував для вас репортаж про те, як італійці, які змушені сидіти вдома, відпочивають і займаються спортом на балконах, там же влаштовують концерти, танцюють.

Багато хто вивішує на балконах італійські прапори на знак солідарності. Деякі запалюють свічки в пам'ять про тих, хто загинув від коронавірусу. Тих, хто виходить на вулиці, зупиняє поліція і перевіряє документи.

Також ми показували вам пусті полиці німецьких супермаркетів та розказували про додаткові обмеження, які вводять у країні через коронавірус.