Фото: Википедия

Московські поліцейські затримали п'ятьох підозрюваних у крадіжці пам'ятника актору Євгену Леонову в образі персонажа "Доцента" з кінокомедії "Джентльмени удачі", повідомляють РИА Новости з посиланням на заяву керівника прес-служби ГУМВС столиці Андрія Галиакберова.

Раніше повідомлялося, що скульптурну композицію з відомим радянським актором було вкрадено з Мосфільмовської вулиці в Москві. Поліцейські порушили кримінальну справу за статтею "крадіжка". Вартість пам'ятника, за даними поліції, оцінюється приблизно в 2,6 тисячі доларів.

"Співробітники УВС по Західному округу столиці в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали п'ятьох підозрюваних у крадіжці з Мосфільмовської вулиці скульптурної композиції у вигляді персонажа з к/ф "Джентльмени удачі" у виконанні актора Євгенія Леонова", — говориться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Франції з музею замку Фонтенбло за 7 хвилин викрали 15 експонатів

Затриманих допитують у рамках порушеної кримінальної справи, оперативники з'ясовують місцезнаходження пам'ятки. За попередніми даними, підозрювані уродженці Середньої Азії могли здати бронзовий пам'ятник в пункт прийому кольорових металів.