скриншот видео/itv.com

Зараз підозрюваний, 19-річний хлопець, знаходиться в лікарні під наглядом поліції. Про це з посиланням на правоохоронців повідомляє CNN.

Читайте такожУ турецькій Анталії прогримів вибух, є постраждалі (фото)

"Основним фактором" нападу слідчі вважають психічні проблеми. Але терористична лінія також розглядається. Відділ боротьби з тероризмом бере участь у розслідуванні інциденту, проте не очолює його.

Відео дня

"Той факт, що вони взагалі згадують терористичний мотив, може грунтуватися на тому, що нападник, можливо, говорив під час атаки. Можливо, постраждалі згадували про це", - заявив екс-агент ФБР Боббі Чейкон.

Міська влада відзначає, що у зв'язку з цим інцидентом на лондонських вулицях буде більше поліцейських, ніж зазвичай.

"Лондонці прокинуться вранці і побачать посилену присутність поліцейських, у тому числі збройних, на вулиці", - розповів помічник комісара Скотланд-Ярду Марк Роулі.

Як повідомляв УНІАН, одна жінка загинула і щонайменше п'ять людей були поранені в результаті нападу, здійсненого невідомим з ножем на площі Рассел-сквер в центрі Лондона.

Нападника арештували за шість хвилин після надходження перших повідомлень про подую. Щоб його затримати, поліцейським довелося застосувати електрошокери.