REUTERS

Високопоставлений чиновник розвідки однієї з європейських країн повідомив, що його країна може припинити ділитися інформацією із Сполученими Штатами.

Про це на умовах анонімності він заявив у коментарі Associated Press.

За його словами, його країна піде на такий крок, якщо буде знайдено підтвердження, що президент Дональд Трамп поділився секретною інформацією з російськими офіційними особами.

Відео дня

Чиновник говорив тільки за умови, щоб ані він, ані його країна не були ідентифіковані, оскільки у нього не було дозволу обговорювати це питання публічно.

Читайте такожЕрдоган заявив, що перемога Трампа на виборах стала "новою надією" для Близького Сходу

Чиновник зазначив, що вчинок Трампа "може бути ризиком для наших джерел."

Нагадаємо, раніше видання The Washington Post повідомило, що Дональд Трамп під час переговорів з Сергієм Лавровим поділився абсолютно секретною інформацією.

За словами джерел Washington Post розкриття цієї інформації ставить під загрозу "найважливіше джерело інформації про терористичне угруповання ІДІЛ. У свою чергу державний секретар США Рекс Тіллерсон спростував цю інформацію, заявивши, що на зустрічі Трампа та Лаврова обговорювалося широке коло питань, серед яких були загрози тероризму і спільні зусилля по боротьбі з ними.

Сам Трамп вважає, що мав право ділитися інформацією на переговорах з Росією.