Medialeaks

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов став власником елітної нерухомості в центрі Москви і шикарної вілли в Італії. Про це йдеться в розслідуванні Фонду боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального.

"Ми оцінюємо мінімальний розмір статків Соловйова в мільярд рублів. Це тільки те, що він ніяк не може приховати, і підтверджується документально. Думаю, що якщо додати сюди гроші на російських і зарубіжних рахунках, а також готівку в валізі під ліжком, то цифру треба буде подвоїти", - заявляє Навальний.

Італійська вілла Соловйова / navalny.com

Згідно з розслідуванням, мерія Москви підібрала йому квартиру 160 метрів в елітному будинку і продала за ціною 2,5 мільйона рублів. При тому, що мінімальна ринкова ціна таких апартаментів в рік покупки - 13 мільйонів. Незабаром Соловйов купив ще дві квартири у цьому будинку, збільшивши площу свого елітного майна до 450 квадратних метрів. Сьогоднішня ціна цієї нерухомості становить 250 мільйонів рублів.

Читайте такожНавальний показав "секретну дачу" Путіна із "Шерлока Холмса", яку купили друзі російського президента (відео)

Крім того, у нього є будинок на 1046 метрів в дачному селищі Передєлкіно в Московській області. Він коштує близько 400 мільйонів рублів.

Дача Соловйова в Передєлкіно / navalny.com

Також Соловйов виявився власником вілли в італійському місті Комо і посвідчення резидента Італії.

Як повідомляв УНІАН, раніше Навальний оприлюднив інформацію про "таємну імперію" Медведєва і хабарі на 70 мільярдів рублів.