Джой Вілла розповіла, як соратник Трампа вдарив її по сідницях, а потім посміявся і вдарив знову / Фото nme.com

Американська співачка Джой Вілла звинуватила одного з колишніх керівників виборчої кампанії Дональда Трампа Корі Левандовські в сексуальних домаганнях, повідомляє видання Politico, передає РБК.

За словами співачки, інцидент стався під час закритої вечірки в листопаді у готелі Trump International Hotel, який належить президентові США. Вілла розповіла, що зі співробітником передвиборного штабу Трампа там її познайомив спільний друг.

Читайте також93-річний Буш-старший приніс вибачення актрисі, яка звинуватила його в домаганнях

Відео дня

За її словами, Левандовські пристав до неї після того, як вони позували для спільної фотографії. «Ми сфотографувалися, відразу після цього він дуже сильно вдарив мене по сідницях. Це було принизливо, мене це шокувало», - розповіла вона. Вілла попередила Левандовскі, що звинуватить його в домаганнях, однак той висміяв її і ще раз ударив по сідницях, стверджує співачка.

Цю інформацію підтвердив Politico друг Вілли, який став свідком того, що сталося, проте вирішив не називати у пресі своє ім'я.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно в Алабамі соратник Трампа програв вибори через звинувачення у домаганнях і послабив республіканську більшість у Вашингтоні.