Маск постійно потрапляє у скандали / фото ua.depositphotos.com

Відомий мільярдер, власник соцмережі Ілон Маск відповів на твіт американського письменника Стівена Кінга, який пропонував передати гроші за його "синю галочку" верифікації у соцмережі фонду Сергія Притули.

"Я задонатив Україні 100 мільйонів доларів, а скільки ви?" — Написав Маск.

Бізнесмен також репостнув твіт міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова за 24 жовтня 2022 року. У цьому пості він дякував Маску за фінансування роботи терміналів супутникового інтернету Starlink в Україні. Вони використовують українськими військовими та допомогли під час блекауту в Україні. Компанія Маска передала їх після початку повномасштабної війни.

Відео дня

Війна в Україні і Twitter

Як раніше повідомляв УНІАН, користувачі Twitter, які бажають мати "синю галочку" верифікації, тепер повинні платити по 8 доларів (приблизно 295 гривень).

Напередодні Нового року Кінг ділився своїм єдиним бажанням. Він мріє - мир в Україні. Нещодавно Стівен Кінг нагадав світові про Україну - закликав не забувати про повномасштабну війну і не слухати "умиротворників". Письменник від початку повномасштабної війни всіляко підтримує Україну.

Водночас Ілон Маск постійно потрапляє у скандали. Наприклад, нещодавно він назвав Революцію Гідності "переворотом", повторивши російські наративи.

Вас також можуть зацікавити новини: