Міа Халіфа народилася і виросла в Бейруті, який постраждав від потужного вибуху в порту / фото miakhalifa / Instagram

Колишня порнозірка Міа Халіфа стала регулярно критикувати владу Лівану після потужного вибуху в порту Бейрута, внаслідок якого загинули сотні жителів.

Пости з критикою влади 27-річна Міа Халіфа почала публікувати в Instagram.

Зокрема, вона закликала міжнародні організації та інші країни не направляти фінансову допомогу керівництву Лівану через корумпованість, а робити це безпосередньо місцевим організаціям і волонтерським рухам.

Відео дня

«Не жертвуйте гроші державним організаціям, ці кошти потраплять прямо в кишені чиновників», - написала Халіфа.

Читайте такожКількість жертв вибуху в Бейруті збільшилася до 220 осіб

Окремо Міа розкритикувала президента Лівану Мішеля Ауна і закликала президента Франції Еммануеля Макрона, який недавно відвідав столицю Лівану, не довіряти Ауну і його адміністрації.

Халіфа також виставила на аукціон окуляри, в яких знімалася в порно, і пообіцяла направити виручені гроші в Ліванський Червоний Хрест. Через кілька годин окуляри були готові купити більш ніж за 11 тисяч доларів.

Міа Халіфа виросла в католицькій ліванської сім'ї. Не дивлячись на коротку кар'єру порноактриси - з кінця 2014-го по початок 2015 го - відео з Міа Халіфою залишаються дуже популярними.

Вибух у Бейруті: що сталося

  • 4 серпня в порту Бейрута стався потужний вибух. За даними уряду, вибухнуло 2750 тонн селітри (нітрату амонію), яка зберігалася на складі близько 6 років без дотримання необхідних заходів безпеки.
  • В результаті вибуху зруйновано сам порт, а також значну частину міста. Влада Лівану оголосила столицю зоною лиха.
  • Після вибуху в Бейруті президент Володимир Зеленський доручив перевірити стан поводження в Україні з вибухонебезпечними матеріалами.
  • Український уряд, в свою чергу, затвердив проект указу президента про надання гуманітарної допомоги Лівану для подолання наслідків вибуху.