Путін хворий і продовжує звертатися до окультних обрядів для порятунку / скріншот

Російський публіцист, політичний аналітик і історик Валерій Соловей заявив, що на тлі контрнаступу Сил оборони України і погіршення стану здоров'я російський диктатор Володимир Путін продовжує звертатися до різних старців і проводити "обряди на удачу". 

Соловей стверджує, що Путін "почувається вкрай погано, і, головне, жодна терапія йому не допомагає". 

"Я думаю, що будь-яка людина, яка хворіла, навіть не так фатально як Володимир Володимирович, прекрасно пам'ятає, що коли себе погано почуваєшся у тебе все зосереджується в одній точці. У тебе тільки один фокус – тобі хочеться почуватися краще. А його тут дістають: треба дбати про безпеку власну, про свою величі, про свою велику місію, як з усього цього виходити... Якщо український наступ виявиться дуже успішним... Буде ще один вибір, ще важчий для тебе. Що тоді? Спроби (звертатися до різноманітних магічних практик – УНІАН) роблять. Останній раз в пасхальну ніч з 15 на 16 квітня була спроба зроблена здійснення обряду. Але такого ... цивільного. Тобто там обійшлося без нещасних собак, без чорних півнів і без чорних козлів. Був здійснений якийсь обряд на удачу. У той момент, коли двійник знаходився поруч з Собяніним (мером Москви – УНІАН) в Храмі Христа Спасителя, справжній Путін, чорний Путіна брав участь у здійсненні обряду, окультного обряду по своїй суті, хоча його здійснював якийсь квазихристиянський старець. Він обожнює таких. Як мені сказав один приятель – поруч з ними стояти цурався б, такий від них запах і така у них зовнішність", – розповідає Соловей в інтерв'ю.

Стан здоров'я Путіна - що відомо 

В українській розвідці підтверджували чутки про те, що здоров'я російського президента значно погіршилося. Заступник начальника ГУР Вадим Скібіцький заявляв, що за ним стежать найкращі західні лікарі.

Розвідка впевнена, що у Путіна онкологічне захворювання. Глава ГУР МО Кирило Буданов висловлював надію, що Путін не доживе до закінчення війни в Україні. 

Російська опозиція стверджує, що Володимир Путін вже пересувається на візку і приймає стимулятори.

Вас також можуть зацікавити новини: