Компанію, що володіє літаком, на борту якого був Євген Пригожин, закривають, з'ясували журналісти / скріншот

Компанію "МНТ-Аэро"(спеціалізується на бізнес-перевезеннях), що володіє літаком Еmbraer, який розбився в РФ, і на якому знаходився ватажок російської приватної компанії "Вагнер" Євген Пригожин, спіткала плачевна доля.

Співробітникам повідомили, що компанія закривається, повідомляє "ВЧК-ОГПУ" в Telegram. "Всі техніки і пілоти мають з'явитися за розрахунком", - з'ясували журналісти. За їхніми відомостями, до середини серпня поточного року у цієї фірми був тільки один літак, який міг літати, і його за розпорядженням ватажка ПВК "Вагнер" виставили на продаж за 5 млн доларів.

"У день вильоту, що закінчився катастрофою, літак оглядали потенційні покупці, іншим у цей же день відправили документи, фото, відео літака. Embraer був основним і єдиним бортом Пригожина і абсолютно незрозуміло, на чому б він планував пересуватися надалі, якби угода з продажу... відбулася", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Знищений Пригожин - новини, які варто знати

У РФ ввечері 23 серпня в Тверській області розбився літак Embraer, на борту якого перебував Євген Пригожин і ще низка "вагнерівців". Пізніше смерть Пригожина була підтверджена.

ЗМІ назвали кілька версій авіакатастрофи, зокрема, - знищення борту російською протиповітряною обороною і вибух у турбохолодильнику чи на шасі. ЗМІ писали, що до аварії борту в Москву для нього обхідним шляхом доставили турбохолодильник "від більш ніж сумнівних постачальників".

Вас також можуть зацікавити новини: