Євген Пригожин (ліворуч) і Володимир Путін / фото REUTERS

Журналіст Майкл Накі після аварії літака Євгена Пригожина заявив, що в російськомовному просторі дуже популярна гра "многоходовочка".

За його словами, кожна подія супроводжується купою найнеймовірніших версій, які припускають, що все – не те, чим здається.

"На мій погляд, все завжди саме так, як здається. Пам'ятаєте, коли дрони прилетіли в Кремль? Скільки там було всіляких гіпотез, що, мовляв, це справа рук ФСБ. Жодна не підтвердилася, і, думаю, що зараз всім очевидно, що це були українські дрони. Пам'ятаєте заколот Пригожина? Який тільки ледачий не назвав інсценуванням. Правда, ніхто не міг пояснити, в чому мета цього інсценування. Думаю, що зараз мало людей, які все ще вважають, що це було інсценування", - написав він.

Відео дня

Він стверджує, що та ж ситуація і тут.

"Я не можу на 100% стверджувати, що Пригожин точно мертвий, і що немає якихось хитрих планів. Але я більш ніж впевнений, що все саме так, як виглядає. Путін демонстративно вбив Пригожина, причому способом, який не залишає місця фантазії на тему випадковості або дій ЗСУ", - додав він.

Аварія літака Пригожина - деталі

Приватний літак засновника ПВК "Вагнер" розбився під селом Куженкіно в Тверській області, приблизно в 50 кілометрах від резиденції Володимира Путіна на Валдаї. 

Джерела Петербурзького видання "Фонтанки" і журналістки Ксенії Собчак повідомили, що Пригожин був на борту літака. Представник окупаційної "адміністрації" Запорізької області Володимир Рогов заявив, що члени ПВК "Вагнер" підтвердили йому смерть Пригожина. 

Вас також можуть зацікавити новини: