Пригожин був на борту літака, що звалився, пише "Фонтанка" / скріншот

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин і його командири перебували на борту літака, який впав у Тверській області РФ, пише "Фонтанка".

Відомо, що під час аварії ніхто не вижив. Повідомлялося, що на борту перебували 10 осіб.

Оновлено 21:45. Журналіст Андрій Захаров із посиланням на джерела стверджує, що Пригожин та керівництво ПВК "Вагнер" вилетіли сьогодні до Росії з Африки.

Оновлено 21:35. Пригожин загинув, повідомив державний телеканал Росія 24.

Оновлено 21:30. Про те, що Пригожин був на борту літака, що розбився в Тверській області, також повідомляє Собчак з посиланням на джерела.

Оновлено 21:20. Керівники "Вагнера" підтверджують факт загибелі Пригожина та Уткіна, заявив один із гауляйтерів Запорізької області Рогов. За його словами, інформацію йому підтвердили "видатні "музиканти", з якими він спілкувався.

Нагадаємо, як писав УНІАН, ввечері 23 серпня, у Тверській області РФ зазнав аварії літак Embraer ERG 135 з бортовим номером RA-02795, який належав військовому злочинцеві і власнику ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину. Російські Telegram-канали з посиланням на Росавіацію повідомили, що у літаку, який розбився, серед пасажирів значився сам Євген Пригожин. Також росЗМІ писали, що на борту міг перебувати і командир "вагнерів" і права рука Пригожина - Дмитро Уткін.

Вас також можуть зацікавити новини: