Пропагандист закликав перейти від слів до справи / скріншот з відео

Пропагандист з Білорусі Григорій Азаренок зробив чергову скандальну заяву. Проросійський ведучий закликав напасти на Україну і "рознести Київ ядерними ракетами". Українці дали пропагандистові жорстку відповідь.

Відео з провокаційною заявою Азаренка з'явилося на пропагандистському білоруському каналі "СТВ".

Ведучий вирішив поміркувати про прогнози американських ЗМІ та новини про можливе вторгнення Росії в Україну. Азаренок запропонував перейти від слів до справи.

"Ну якщо ми такі страшні, якщо ми ось-ось нападемо. А, за версією Bloomberg, вже напали. То, може, виправдаємо їх дебільні прогнози? Як сказав Сергій Міхєєв, увірвемося з півночі й заходу, рознесемо Київ ядерними ракетами, а на місці випаленої пустелі поставимо 300-метрову статую Путіна. А з очей його будуть світити лазери в бік прекрасних демократій, заражаючи вірусом диктатури, від якого не врятують локдауни та вакцинації", - заявив пропагандист.

Промова Азаренка викликала бурхливу реакцію українців. Відео з його заявою швидко "розлетілося" в мережі. Користувачі почали активно коментувати слова пропагандиста.

"Мені цікаво на якому паркані його повісять білоруси! Тут у білоруського пропагандиста Азаренка знову загострення", - написали в Twitter-акаунті "Хитрий лис". 

Заява Азаренка обурила українців / скріншот

Скандальне відео прокоментував і народний депутат Олексій Гончаренко.

"Гей, дурник разом зі своїм дурником тарганом, що видає себе за президента, ви там не надірвіться Київ захоплювати за три дні. Наполеонів останнім часом розвелося", - написав він у своєму Telegram.

Депутат відреагував на слова пропагандиста / скріншот

У спільнотах також з'явилося чимало реакцій українців. Люди пишуть, що Азаренку точно не варто приїжджати в Україну і показуватися на очі людям, які не з чуток знають, що таке війна на Донбасі. 

"Дайте йому таблетку", "поки йому платять - він і мати рідну буде погрожувати рознести ядерною бомбою", "навіть якщо це і сарказм, то звучить все одно жахливо", - пишуть українці в коментарях.

Читайте такожЛукашенко назвавши Зеленського "безголовим": "його у стійло намагаються загнати" (відео)Багато хто відзначив, що Азаренок міг просто настільки "торкнутися дна", що вже не бачить рамок і зовсім не розуміє, що подібні заяви зовсім не виглядають безневинним жартом. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що російські пропагандисти запустили фейк про те, що Нацкорпус виготовив "брудну радіоактивну бомбу". 

Вас також можуть зацікавити новини: