Борис Обносов обіймає посаду гендиректора КТРО20 років / скріншот

Управління фінансового аналізу (FAU) Чехії заморозило майно родичів гендиректора АТ "Корпорація "Тактичне ракетне озброєння" (КТРО) Бориса Обносова. Йдеться про дочку зброяра Ольгу та його 37-річного зятя Ростислава Зорикова, які нещодавно потрапили під національні санкціїрРеспубліки, повідомляти "Чеське телебачення".

Зокрема, були арештовані пентхаус з видом на Прагу вартістю близько мільйона євро; квартира в цьому ж комплексі вартістю 23 млн рублів; триповерховий особняк в історичному районі Жижков - цією будівлею вартістю 6 млн євро Зоріков володіє як фізична особа.

Стан сім'ї Обносова в Чехії оцінюється більш ніж в 100 млн. крон (4,1 млн євро за поточним курсом). Зокрема, під арешт потрапили 14 квартир в Празі, записані на Зорикова, і компанія з оренди нерухомості Riomax. Іншу свою Чеську компанію він встиг переписати на батька, повідомляє Чеське телебачення.

Відео дня

Борис Обносов займає посаду гендиректора КТРО 20 років, він отримав зірку Героя Росії за "великий внесок у зміцнення обороноздатності країни".

Санкції проти представників РФ

Мільярдер Євген Швідлер, соратник російського олігарха Романа Абрамовича, програв суд щодо скасування санкцій Великобританії, накладених на нього після вторгнення Росії в Україну.

У березні 2022 року Міністерство закордонних справ, Співдружності та розвитку (FCDO) назвало мільярдера радянського походження діловим партнером колишнього власника ФК "Челсі" Абрамовича. Проти нього застосували санкції. 

Вас також можуть зацікавити новини: