Сергій Кирієнко мріє залізти на путінський "трон", поділився Олександр Невзоров / фото REUTERS

У Російській Федерації перший заступник очільника Адміністрації президента Володимира Путіна Сергій Кирієнко мріє зайняти путінський "трон".

Неможливо запідозрити Кирієнка в нерозумінні того, що Росія в Україні скоює злочини - він "грає страшний спектакль", розповів російський ведучий і публіцист Олександр Невзоров в інтерв'ю засновнику видання "Гордон" - Дмитру Гордону.

На думку співрозмовника, чиновник розуміє, що коїть, і переплачує за можливість стати наступником Путіна.

Відео дня

"Ось бачимо, наприклад, персонажа на прізвище Кирієнко. Зрозуміло, що він у нас мріє залізти на ще теплий трон Путіна...", - заявив ведучий.

За словами Невзорова, Кирієнко думає, що "поносить маску вовкулака", а потім зможе її скинути.

"...І це величезна помилка, тому що маски мають властивість, як ти знаєш, приростати до осіб, і грим путінського вампіра №1 - адже він теж незмивний. Кирієнко не знає цього секретика. Він обрав такий помилковий шлях", - вважає публіцист.

Раніше колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов спрогнозував, чи світить доньці Володимира Путіна Катерині Тихоновій посада президента.

Екс-депутат вважає, що президент Росії не віддасть свій пост жінці. 

Нагадаємо, війська РФ вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Окупанти атакували не тільки військові об'єкти, а й цивільні. Лише в одному Маріуполі через супротивників загинули понад 20 тисяч осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: