У п'ятницю, 22 березня, відбудеться відкриття нової сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Білогородка Києво-Святошинського району Київської області. Будівництво сучасного медичного закладу - масштабний проект, реалізований за ініціативи голови РДА Мирослави Смірнової, підтримки депутатського корпусу районної ради на чолі з головою райради Вадимом Гедульяновим. Безпосередньо виконувала проект Білогородська сільська рада.

На зведення амбулаторії пішло майже два роки. Вартість будівництва становить 58 млн гривень, фінансування - з районного бюджету. Для функціонування Білогородської АЗПСМ вже закупили необхідне новітнє медичне обладнання та інвентар на 9 млн гривень. Медичний персонал забезпечений всім необхідним, поряд з амбулаторією збудоване службове житло для двох лікарських сімей. Послугами АЗПСМ матимуть можливість користуватись понад 11 тисяч пацієнтів.

В урочистому відкритті Білогородської АЗПСМ братимуть участь:

Відео дня
  • голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук;
  • голова Києво-Святошинської районної державної адміністрації Мирослава Смірнова;
  • голова Києво-Святошинської районної ради Вадим Гедульянов;
  • Білогородський сільський голова Максим Зуєв.

Початок заходу, який є відкритим для журналістів, – об 11:00 за адресою: вулиця Володимирська, 17А, с. Білогородка, Києво-Святошинський район, Київська область.

Контакти для акредитації представників ЗМІ: 093-642-51-24 (Олена) та 098-964-91-43 (Наталія).  Акредитація до 17:00 четверга, 21 березня.