23-25 березня у місті Київ, БК «Лідер», відбудеться міжнародний дитячий турнір зі снукеру «ШЛЯХ ДО УСПІХУ». Це вперше за роки існування та розвитку снукеру в Україні проводяться змагання такого масштабу за участю юних спортсменів! Окрім гравців з України, на турнір зареєструвалися найсильніші снукеристи з Молдови та Білорусі. Наймолодшому учаснику всього 7 років, а найстаршому - 16. Всього ж на турнір збираються приїхати і позмагатися за звання чемпіона близько 65 учасників!

Обслуговувати турнір буде сертифікована міжнародна суддівська колегія. За перебігом змагань можна буде спостерігати онлайн. Для спортсменів встановлено 8 столів і 7 з них обладнано можливістю  вести онлайн трансляції з поточним рахунком у матчі.

Вже більше шести років снукер в Україні стрімко розвивається. Створюються дитячі академії снукеру, проводяться різноманітні турніри, а найкращі українські спортсмени вже зарекомендували себе на міжнародних змаганнях і невпинно продовжують демонструвати все кращі успіхи!

Відео дня

Долучайтесь до снукерного осередку!

Довідка:

Снукер - різновид більярду, найбільш популярний у Великобританії та країнах Азії. Останні роки набирає стрімкого розвитку в Україні.

Організатор:  Всеукраїнська ГО «НАЦІОНАЛЬНА ФЕДЕРАЦІЯ СНУКЕРУ УКРАЇНИ» (НФСУ)

Подія: Відкритий (міжнародний) турнір «Шлях до успіху»

Дата: 23-25 березня 2019 року

Місце проведення: вулиця Семена Скляренка, 5, Київ, 02000. БК «Лідер»

Офіційне відкриття турніру: 23 березня 13:00, БК «Лідер».

Контакти: 096 171-11-17 Бойко Сергій, Президент НФСУ

web: snooker.ua

e-mail: press@snooker.ua