Завтра, 27 березня, Національний Корпус та Національні Дружини йдуть до СБУ, щоб спитати у правоохоронного відомства, коли посадять кремлівського агента Медведчука, і скільки ще він буде займатись антиукраїнською діяльністю під прикриттям Порошенка.

За п’ять років влада чинного президента не тільки не знешкодила діяльність відвертого українофоба, «російського агента» та путінського кума Віктора Медведчука, але й інтегрувала цю потвору до підкилимної системи договорняків та схем. Сьогодні партія Бойка-Медведчука імітує опозиційну діяльність, фактично граючи роль таємних, але уповноважених представників Порошенка в його переговорах с Кремлем щодо газу, заручників,  територій, виборів, економічних питань тощо.

Чому СБУ не дає правової оцінки нещодавньому візиту Медведчука й Бойка до РФ та їхнім переговорам з керівництвом держави-агресора?

Відео дня

Чартер Медведчука – єдиний, що літає напряму до РФ. На якій підставі Медведчук здійснює прямі перельоти до Росії з огляду на припинення Державіаслужбою прямого авіасполучення України й РФ з 25 жовтня 2015 року?

ГПУ розпочала кримінальне провадження щодо Медведчука за підозрою у державній зраді. Чому, враховуючи тяжкість звинувачення, він досі не перебуває під вартою?

Ми передамо відповідне звернення до Служби безпеки України і запрошуємо ЗМІ приєднатись до нашого візиту в СБУ.

Збір: 15:30, м. «Золоті Ворота».

Адреса місця проведення акції: вул. Володимирська, 33.

З усіх питань та співпраці звертайтесь за телефоном прес-служби Національного Корпусу: 093 723 59 26 (Роман).

Приєднуйтесь до нас в Facebook: https://www.facebook.com/events/841456549533001 

Геть Путінського кума! Не дамо зраджувати країні!