Вівторок, 9 квітня, 17:00 – відбудеться акція «КОЛИ, ПЕТРЕ?»

У вівторок, 9 квітня о 17:00, «Національний Корпус» прийде до усіх правоохоронних структур та Адміністрації президента, щоб знову спитати, коли #СвинарчуківПорошенка посадять за ґрати.

Відео дня

Перший тур президентських виборів продемонстрував, що рейтинг чинного президента скотився вниз, у порівнянні з 2014 роком. Він не захотів знищати корупцію, а вирішив очолити її, дозволяючи своїм бізнес-партнерам та друзям грабувати країну. І що найцинічніше – розкрадати військовий бюджет держави під час війни, прикриваючись патріотичними гаслами.

Тому у вівторок, 9 квітня, ми вкотре прийдемо спитати поки ще чинну владу, коли посадять мародерів військового бюджету країни!

Запрошуємо усіх небайдужих українців, представників ЗМІ приєднуватись до нашої акції, яка проходитиме без партійних прапорів.

Наші вимоги залишаються незмінними:

1. Взяти під варту та арештувати рахунки і майно колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, учасників схеми –- Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК «Укроборонпром», а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми, за вчинені ними злочини (щонайменше, ст. 191, 364, 368, 369, 369-2 КК України).

2. Призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні строки позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна.

3. Оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету, у частині, яка не відноситься до інформації з обмеженим доступом.

4. Генеральному прокурору щотижня звітувати щодо стану розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету.

Ми передамо звернення з нашими вимогами ГПУ, МВС, СБУ та АП, а після всього на           вул. Банковій під смачний попкорн покажемо фільми про Свинарчуків.

Збір о 17:00 біля метро «Арсенальна».

З усіх питань звертайтесь за телефоном прес-служби Нацорпусу: 093 723 59 26 (Роман).

Приєднуйтесь до нас в Facebook: https://www.facebook.com/events/841456549533001

#СвинарчукамПорошенка місце за ґратами!