Які атрибути хорошого святкування Нового Року в Києві? Обов’язково ялинка на Софійській площі, глінтвейн. Можливо, сходити на каток або якусь виставу з акробатами. Не забути випити шампанського під бій курантів і з’їсти від шести до дев’яти кілограм «Олів’є».

А в останні кілька років додалася ще одна традиція – ходити на веселі новорічні концерти оркестру «Ляпіс 98», які незмінно проходять в перший день нового року і обов’язково – в святковій атмосфері. 2020-й виключенням не стане. 1 січня 2020 року  «Ляпіс 98» зіграють концерт у столичному Caribbean Club Concert-Hall.

Є артисти, які абсолютно не потребують представлення. Ортодоксальний, який не має аналогів в світі оркестр родоначальників р-р-радикального шансону «Ляпіс 98» не тільки входить в їх авангард, але і є кращим з кращих!

Відео дня

Кожен їхній концерт – це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій – це потрібно бачити і відчувати! Вони дарують людям радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги! 

Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці! Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня – хіт і шлягер на всі часи, і підспівують їх тисячні зали в будь-якій точці світу! «Ляпіси» актуальні завжди і всюди!

У перший день нового року оркестр «Ляпіс 98» і його незмінний лідер Сергій Міхалок представлять ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається», яке складається тільки з золотих хітів і всенародно улюблених пісень, які співають всі ось уже кілька поколінь!

Тому якщо ви прокинулися 1 січня серед серпантину, конфетті і метафану, але навколо тиша, а душа все ще хоче свята – мерщій підводьтеся і в такому вигляді йдіть на “Ляпіса”. Ваша душа буде більш, ніж вдячна.

Купити квитки на концерт можна на сайті: http://bit.ly/2M6bwJ9.

Зустріч концерту на Facebook: https://www.facebook.com/events/2536680883277440.