Члени молодіжної організації "Молоді регіони" матимуть ексклюзивні знижки в магазинах, розважальних установах і медичних закладах по всій Україні.

Презентацію відповідної дисконтної картки для молоді анонсовано на 16 червня, ідеться в прес-релізі, розісланому "Молодими регіонами", пише Острів.

"Дисконтна карта "Молоді регіони" - це ексклюзивний клуб Всеукраїнської молодіжної організації. Ця картка може бути засобом оплати за певні послуги й гарантією надання знижки для членів "Молодих регіонів" у торговельних представництвах партнерів Дисконтного клубу", - ідеться в прес-релізі.

Відео дня

Зокрема, члени молодіжного крила "Партії регіонів" зможуть мати знижки на придбання одягу, взуття, косметики, парфумерії, послуг салонів краси, спорткомплексів і культурно-дозвільних установ.

У перспективі дисконтну програму планується поширити на медичні установи, продовольчі магазини, ресторани, кафе й АЗС, запевняють “регіонали”.

...Одна з форм надання допомоги матерям-одиночкам у США – це дисконтна картка для придбання їжі. Перевага її в тому, що дія її поширюється і на ланчі в школі для її дитини. Є спеціалізований американський сайт для одиноких матерів.

Надання знижок мусульманам на товари й послуги в Татарстані визнане проявом екстремізму. Один з районних судів Казані визнав правильним відповідне застереження прокуратури. Відомство порахувало неприпустимими дії бізнесмена, який у газеті розмістив рекламу про те, що він реалізує товари і послуги із знижкою для прихильників ісламу. Прокуратура й суд вважають незаконним розділення громадян за релігійною ознакою.

Є дисконтні картки Російської кінологічної федерації, Клубу спортивно-службового собаківництва "Союз", навчально-дресирувального майданчику "Нордогс", ветеринарних клінік, зоомагазинів і лабораторій. Дивіться на сайті.

Світова криза не обійшла стороною секс-індустрію, і доходи в цьому бізнесі різко зменшилися. Як повідомляє Reuters, у Нвмеччині, де проституція узаконена, власники публічних будинків заманюють клієнтів великими знижками. Щоб зберегти свій бізнес на плаву, ділки цієї специфічної індустрії пускають у хід чимало інших маркетингових задумок: дисконтні карти для постійних відвідувачів і любителів групового сексу, безкоштовну доставку клієнтів у бордель на таксі й автобусах, а також особливі знижки для чоловіків літнього віку.

Наприклад, в одному з борделів Берліна під назвою "Pussy Club" ввели антикризовий тариф: 70 євро за системою "все включено". За ці гроші клієнт безкоштовно отримує їжу й напої, а також необмежену кількість сексу з 10 до 16 годин.

У зв`язку з напливом туристів нетрадиційної орієнтації в Буенос-Айрес влада аргентинської столиці ввела в обіг спеціальну дисконтну карту. Гей-туристи, які відвідують місто, можуть використовувати її в ресторанах, що беруть участь у програмі, готелях, медичних центрах і навіть адвокатських конторах, пише Gayrussia.Ru.

А навіщо дисконтні картки “регіоналам”?

Щоб подолати внутрішньопартійну кризу й залучити ддо “обслуговування” більше клієнтів?

Микола Писарчук