Інвестори банку 'Аркада' встановлять  наметове містечко під Офісом президента

У понеділок 6 липня інвестори банку “Аркада” о 9:00 збираються на мітинг у рамках безстрокової акції протесту, яка триває вже 36 днів. Мітинг стартує на Хрещатику під будівлею КМДА. Фіналом акції стане вже третє наметове містечко – тепер під Офісом президента.

Безстрокова акція об'єднання інвесторів банку “Аркада” розпочалася  29 травня. В цей день багатотисячним маршем мітингувальники прийшли під офіс “Аркади”, КМДА, НБУ та Офіс президента з вимогою відновити будівництво 40 будинків, що заморожене вже майже 2 роки. В цей день були встановлені намети під центральним офісом банку «Аркада», а з 17 червня, під час другого масштабного мітингу - під будівлею КМДА. Таким чином мешканці наметових містечок щодня нагадують  про свої недобудовані квартири посадовцям КМДА та співробітникам банку “Аркада”. 

Вночі 26 червня на наметове містечко мітингувальників під КМДА  був здійснений напад шістьма  невідомими особами. Намети мітингувальників намагались розтрощити та зруйнувати. Цьому перешкодили інвестори, які щоночі чергують у наметових містечках. Особи злочинців, що скоїли напад,  досі не встановлені поліцією міста. 

Відео дня

Попри існування двох наметових містечок сторони, до яких звертаються мітингувальники - КМДА, Офіс президента, банк “Аркада”. НБУ -  продовжують ігнорувати вимоги інвесторів та затягують процес відновлення будівництва. Досі не дали відповіді на головне питання: коли будівництво будинків буде відновлено?

Об'єднання інвесторів банку “Аркада” 6 липня знову вийде на багатотисячний мітинг зі встановленням наметового містечка під Офісом Президента України. Інвестори та їх сім’ї вважають, що Президент має нарешті звернути увагу та особисто втрутитись у ситуацію.

План проведення мітингу 6 липня 2020:

9:00 - початок мітингу під стінами КМДА

09:30-10:00 - піша хода та автомітинг від КМДА до Кабінету Міністрів України

10:00-10:30 - піший мітинг та автомітинг  від Кабінету Міністрів до Національного Банку України

10:30-11:30 - піший мітинг від НБУ до Офісу Президента

11:30 - флешмоб інвесторів під стінами Офісу Президента; встановлення наметового містечка біля Офісу Президента

Мета цієї акції протесту:

Нагадати президенту України В. Зеленському про невиконану обіцянку, дану інвесторам під час мітингу 29.05.2020 через міністра внутрішніх справ А. Авакова  врегулювати ситуацію з 40 новобудовами банку «Аркада»;

Спонукати президента надати доручення від імені Офісу президента до Кабінету Міністрів України з проханням невідкладно організувати робочу групу  при Кабінеті Міністрів із залученням профільних Міністрів;

Долучити керівництво КМДА до пошуку дієвих шляхів розв'язання кризового питання стосовно півторарічної зупинки будівництва житлових комплексів АТ АКБ «Аркада» та звернутися з вимогою якнайшвидше остаточно владнати питання незаконного скасування договору оренди та поновлення дозволу на будівництво ПНО.

Організатори мітингу: Інвестори ЖК «Еврика», ЖК «Патріотика», ЖК «Патріотика на озерах».

Фото/відео матеріали з мітингів 29.06,05.06,17.06, з Наметового-1, Наметового-2, нападу на наметове містечко: https://investors.in.ua/photo-video/

Причини зупинки будівництва: https://investors.in.ua/information-reference-2/

Сторінка у фейсбук: https://www.fb.com/ArkadaNedobudovi

Пошта: contact@investors.in.ua