Фото pixabay.com

У другій половині вересня на ВДНГ відбудеться благодійна виставка бездомних котів, в ході якої відвідувачі зможуть забрати додому чотирилапих, які їм особливо полюбилися. Також в ході заходу відбудуться майстер-класи, консультації, конкурси та вікторини.

Виставка "Подаруй мені дім" пройде з 18 по 19 вересня на ВДНГ, в павільйоні №4. Відвідувачі зможуть взяти участь в різних активностях і обрати собі кота, якого заберуть додому. Всі зібрані кошти підуть на розвиток притулків для бездомних тварин.

Організатори повідомляють, що крім котів, на виставці також будуть показані гризуни й риби. Професійні грумери проведуть відвідувачам майстер-класи з правильного догляду за шерстю домашніх тварин. Також там можна буде проконсультуватися з ветеринарами й отримати слушні поради з харчування вихованців і взяти участь в конкурсах і вікторинах з призами.

Відео дня

Коли: виставка буде відкрита 18-19 вересня з 10:00 до 20:00.

Скільки коштує: вартість відвідування для дорослих - 70 гривень, для дітей від 7 до 14 років – 50 гривень, для дітей до 7 років, учасників АТО та пенсіонерів – безкоштовно.