Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес під час прямого включення на телеканалі Sky News зірвав з себе мікрофон і перервав інтерв'ю після того, як телеведучий назвав його не за прізвищем, повідомляє РИА Новости.

Ведучий Sky News Дермот Мернаган двічі переплутав ім'я естонської лідера, задаючи йому питання про можливу загрозу з боку Росії на тлі напруженості в Україні.

Читайте такожУ столиці Індії з'явилися селфі-автомати з прем'єром (фото)

Спочатку ведучий представив в прямому ефірі президента Естонії Тоомасом Хендріком, і після привітав його: "Доброго ранку, президент Хендрік...". Після цієї фрази президент, сухо посміхнувшись, перестав слухати британського ведучого, зірвав з себе встановлений за вухом мікрофон, зняв окуляри і став вимовляти співробітникам телеканалу, що його ім'я представили невірно.

Після цього президент Естонії кілька секунд просто стояв і мовчав у прямому ефірі. "Я дуже вибачаюся, ми здається не можемо поговорити з президентом Естонії, давайте я вам розповім коротко про погоду", - сказав ведучий телеканалу, при цьому прямий ефір з президентом був відключений.