У Полтаві живе лабрадор Ріккі, який їздить на мотоциклі, знімається в рекламі та вміє ходити до вбиральні. 

Про це розповіли в ефірі ТСН.

На трирічного лабрадора Ріккі його господарі Максим та Євгенія вдягають шкіряну куртку, як личить справжнім байкерам, і втрьох сідають на мотоцикл.

Читайте такожПес навчився кататися на ковзанах (відео)

Для Ріккі їхати верхи на двоколісному - це звичний спосіб пересування. Власник тварини Максим каже, що проїхали разом уже понад 20 тисяч кілометрів.

"Ми одружились і вирішили почати із собаки. І купили цуценя", - каже хазяїн незвичайного пса. Максим розповідає, що ще в перший день після купівлі, віз цуценя на мопеді. Тож до ревіння двоколісного та швидкості Ріккі звикав не довго. Тепер він охороняє байк поки власник йде у справах, а під час руху слугує ще й замість гудка.

"Це, мабуть, довіра - тому він і не боїться. З якою б ми швидкістю не їхали", - зазначає Максим. Єдине, що бентежить пса на дорозі - навіть не машини які проїжджають повз, а велика худоба. "Якщо він бачить якогось ослика чи корівку, то не відводить очей і навіть вилазить з мотоцикла", - каже він.

Удома, коли треба, вміє сходити до вбиральні. "Коли він був маленький то ми йому зробили таку підставочку. Зараз якщо захоче наш мужик - то він сходить", - ділиться хазяїн.

Заробляти на корм лабрадор собі теж уже навчився. Відтоді як Ріккі став відомим у мережі та має свою сторінку і Instagram, родину почали запрошувати на фотосесії та знімання реклами.