Колишній народний депутат Олег Ляшко знову побився. Політик часто стає учасником конфліктів, що переростають в кулачні бої.

УНІАН згадав, коли, з ким і за що бився Олег Ляшко.

Читайте такожУ поліції прокоментували бійку Ляшка і Геруса (відео)

Ляшко vs Парубій

У 2010 році Олег Ляшко побився під час прямого ефіру одного з ток-шоу з Андрієм Парубієм. Тоді Ляшко відбувся легким переляком.

Ляшко vs Мартинюк

У 2011 році Ляшко відчув на собі міцні руки першого віце-спікера Адама Мартинюка. Бійка виникла чи не на порожньому місці. Ляшко хотів виступити з трибуни Ради, Мартинюк - не надав йому такої можливості.

Лідер "Радикальної партії" дуже образився і метнувся до президії Ради, щоб пред’явити свої претензії Адаму Мартинюку. У свою чергу Мартинюк з Ляшком не панькався і схопив за горлянку та перекинув його через огорожу президії.

Ляшко vs Шевченко

У 2014 році Олександр Шевченко на очах у журналістів Ляшка відправив в нокдаун з одного удару. Спочатку депутати поштовхали один одного, але з огляду на зростання та ваги позиції у Шевченка були більш виграшними. На активні дії опонента Ляшко відразу придумав сенсацію, заявивши, що Шевченко влаштував сутичку на замовлення.

Ляшко vs Бойко

У 2016 році Юрій Бойко вдарив Ляшка кулаком в голову. Бійка зав'язалася після того, як Ляшко звинуватив Юрія Бойка у співпраці з Кремлем. Радикал тоді пропустив точний хук, але встояв на ногах.

Ляшко vs Герус

У вчорашній бійці з Герусом Ляшко вийшов сухим з води. Причиною бійки стали звинувачення Олега Ляшка у бік Андрія Геруса, що той лобіює імпорт до України електрики з Росії.

Як повідомляв УНІАН, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко поштовхався із депутатом фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя". Інцидент записували на відео.