Андрій Герус та Олег Ляшко / скріншот

Колишній народний депутат Олег Ляшко влаштував бійку з нинішнім нардепом від "Слуги народу" та головою парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрієм Герусом.

Відео штовханини опублікував на своїй сторінці в Facebook сам Ляшко. 

На запису видно, як скандальний екс-нардеп Ляшко зустрічає в залі офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль" чинного нардепа Геруса, і починає пред'являти претензії щодо того, за чиї гроші Герус користується цією залою.

Відео дня

Читайте такожПершим не витримав собака: Ляшко похизувався своїм вокалом в караоке (відео)

Згодом Ляшко почав звинувачувати Геруса в тому, що той, мовляв, лобіював відкриття українського ринку для російської електроенергії. Ляшко також назвав Геруса зрадником, який працює в інтересах Кремля.

"Сьогодні випадково побачив у ЗОДі "слугу народу" Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!", - написав Ляшко.

На відеозаписі також видно, що конфлікт спровокував Ляшко, звинувачував Геруса та тицяв у нього пальцем. Той не витримав провокацій і почалася штовханина, під час якої Ляшко порвав Герусу сорочку.

Відео знімав "помічник" Ляшка, іноді захищаючи його від натиску Геруса.

Коментуючи інцидент Герус на своїй сторінці в Facebook написав, що "претензія Ляшка - це імпорт електроенергії".

"Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма Олег Ляшко мене очікував у аеропорту "Бориспіль", щоб влаштувати "шоу-провокацію". Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовує "немонополіста", і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес", - написав Герус.

"Хоча три роки імпорту вугілля з Росіі за формулою "Роттердам+", що супроводжувалися зростанням тарифів для українських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий "немонополіст", - зазначив нинішній народний депутат.

Герус зауважив, що "постраждала" тільки його сорочка.

"Такі видатні результати - це спільна робота Олега Ляшка та його охоронця. Без свого охоронця він не хотів спілкуватися", - додав він.