Дівчинка важила 3,5 кг / фото pixabay.com

Мешканка англійського міста Кінгстон-апон-Халл народила дівчинку в автомобільному заторі. Її коханий Каллум Вайлдридж врятував дівчинку за допомогою шнурка від кросівка.

Читайте такожВиявилено найбагатодітнішу маму 21-го століття: 38 дітей у 39 років (відео)

Коли у жінки Холлі Лоуторп почалися перейми, вони з коханим сіли в машину і поїхали до лікарні, яка розташована за 6 км від дому, повідомляє The Mirror.

Відео дня

Дорогою у Холлі відійшли води, але їхнє авто потрапило в затору. Жінка народила на задньому сидінні машини. Але новонароджена дівчинка почала синіти, оскільки пуповина обернулася навколо її шиї.

Вайлдридж викликав "швидку" і дав вказівки матері породіллі, щоб та зняла пуповину з шиї дитини. Потім він витягнув шнурок зі свого кросівка та перетягнув їм пуповину.

Через кілька хвилин приїхали лікарі швидкої допомоги, обрізали пуповину, оглянули дитину й госпіталізували породіллю та її дитя.

Як повідомлялося, в невеликому польському селищі Мейсце-Оджаньске, розташованому біля кордону з Чехією, за останні дев'ять років не народився жоден хлопчик. Глава селища Раймунд Фрішко оголосив нагороду парі, яка народить хлопчика.