Члени журі не змогли обрати одного "переможця" / wakemedvoices.com

Літературний журнал Literary Review обрав лауреатів щорічної премії Bad Sex Awards – нагороди за найгірший опис сексу. Цього року переможцями вперше стали одразу два письменники француз Дідьє Декуен і британець Джон Харві.

Про це передає hromadske.

Члени журі зазначили, що обидва автори так погано описали сцени сексу, що вони не могли обрати єдиного переможця.

Відео дня

Читайте такожThe Guardian: Європі потрібна нова культурна революція в дусі 1989 рокуТак, Дідьє Декуен отримав премію Bad Sex Awards за роман «Серед садів і тихих заплав», що оповідає про Японію XII століття.

Одна зі сцен книги описана так: «Землистий присмак вразив її. Коли Кацуро був живий, і коли його член розправлявся в роті Міюкі, у нього був присмак сирої риби, молодих і теплих пагонів бамбука, а коли він нарешті виливався соками, то за смаком нагадував свіжий мигдаль. А зараз той же самий член під язиком Міюкі був позбавленим смаку, наче мул в храмових ставках Хейан-ке…».

Журі потішив і ще один опис «Кацуро застогнав, коли під матеріалом його кімоно сформувалася опуклість – опуклість, яку Міюкі схопила, розминала, масажувала, стискала і розчавлювала. Після ласок член і яєчка Кацуро перетворилися в єдиний пагорб, що розкинувся під її долонею. Міюкі відчувала, ніби вона маніпулює маленькою мавпочкою, що згорнула свої лапки».

Джон Харві, автор детективних романів, отримав нову премію за роман «Мир».

У книзі він пише: «Вона вся горіла, і жар був у ньому. Він подивився на її досконалу чорну звивистість. Її очі були голодними. Як і його власні, вони горіли вогнем і бажанням. Більш ніж спекотні, більш ніж тропічні: вони удвох наближалися до екватора. Вони обнялися так, ніби цим насильницьким утриманням вони могли зварити один одного».

Раніше УНІАН повідомляв, як у Києві вручили «модні Оскари».