jobs.cam.ac.uk

У Кембриджському університеті з'явилася стипендія доктора "шоколадних наук" - розробника формули термостійкого шоколаду, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Metro. Відповідне оголошення було розміщено на сайті вишу.

Для спеціаліста приготували місце в департаменті хімічної інженерії і біотехнології. Головним обов'язком вченого стане вивчення впливу теплого клімату на споживчі властивості шоколаду з тим, щоб зменшити вплив температурних факторів на збереження форми ласощів.

Читайте такожТемний шоколад, багатий антиоксидантами, захищає шкіру від сонця

Відео дня

Серед вимог до претендентів керівництво вищого навчального закладу вказало наявність ступеня бакалавра, досвід дослідницької роботи і любов до шоколаду.

Майбутньрму «доктору шоколадних наук» вирішили доручити не тільки дослідну роботу, але й читання лекцій студентам.

По закінченню роботи над проектом вчений отримає ступінь PhD (доктор наук).